top of page
MareGreco.com
  • Writer's pictureMare Greco

Στέφανος Ι. Καρναβάς: Οι Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού

Η παρουσίαση του κυρίου Στέφανου Ι. Καρναβά κατά την διάρκεια της ημερίδας με θέμα "Ναυτική Εκπαίδευση - Επαγγελματικός Προσανατολισμός Νέων", την οποία διοργάνωσε η Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας Ν.Δ. στο Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης Περάματος, στις 16 Νοεμβρίου 2019:

































Ο κύριος Στέφανος Ι. Καρναβάς είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Πάτρας (1991), κάτοχος Master στη διδακτική και μεθοδολογία των μαθηματικών (2004) από το Μαθηματικό Αθήνας και υποψήφιος Διδάκτωρ του τμήματος Στατιστικής Παν/μίου Πειραιώς.

Το 1995 προσελήφθη στην τότε ΑΔΣΕΝ -νυν ΑΕΝ Οινουσσών- όπου υπηρέτησε ως Επίκουρος Καθηγητής επί 11,5 έτη τα 3 εκ των οποίων ως Διευθυντής Σχολής και τα 2 ως Αναπληρωτής Διευθυντής.

Από 2004 έως και 2008 απόσπαστηκε ως Επιτελής στο τμήμα Α΄ (Προγραμματισμού, κανονισμών & εκπαιδευτικών προγραμμάτων) της Διευθύνσεως Εκπαιδεύσεως Ναυτικών.

Το 2007 διαμόρφωσε την ύλη στα μαθηματικά, φυσική και πληροφορική για τις Σχολές Πλοιάρχων και Μηχανικών, κατά την αναμόρφωση των ωρολογίων και αναλυτικών προγραμμάτων των ΑΕΝ.

Μέλος επιτροπής αξιολογήσεως ελληνικής ναυτικής εκπαιδεύσεως (2008) και της ομάδος εργασίας για την επιθεώρηση του συστήματος ναυτικής εκπαιδεύσεως από EMSA (2008).

Συγγραφικό έργο: το βιβλίο «Φυσική», εκδόσεως Ιδρύματος Ευγενίδου (2012, 2014, 2017 & 2018) που αποτελεί εκπαιδευτικό εγχειρίδιο των ΑΕΝ.

Από το Σεπτέμβριο του 2014 είναι αποσπασμένος στη Σχολή Μηχανικών της ΑΕΝ Ασπροπύργου.


Το Mare Greco ευχαριστεί θερμά τον κύριο Στέφανο Ι. Καρναβά για την ευγενική παραχώρηση της παρουσίασής του.




bottom of page